Tavolina Zyre

Nese jeni duke zgjedhur nje tavoline per zyren tuaj duhet te merrni ne konsiderate se si do e perdorni ate: worksation per te kursyer hapesiren dhe per punen ne grup, tavoline pune te vecuar ne menyre qe te rrisni perqendrimin, tavoline mbledhje per te diskutuar mbi ide dhe ecuri. Ne kemi zgjidhjet per secilen nga nevojat tuaja, duke krijuar ambjente komode gjithashtu edhe estetike.

Wishlist

Login

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist!