rreth nesh

Eksperienca shumë vjecare në fushën e mobilimit, stafi i kualifikuar si dhe koherenca janë faktorët kryesorë që na bëjnë të besueshëm për klientet tanë. Ne ofrojmë jo vetëm mobilje moderne por edhe ato klasike, jo vetëm produkte por dhe ide, jo vetëm cilësi por edhe korrektesë. Çmimet tona janë konkuruese!

Cilesi dhe Garanci në jetëgjatësinë e produkteve tona

Korrektësi dhe shërbim profesional

Produkte të çertifikuara

Çmime Konkurruese

15 vite eksperiencë

 

Me vendodhje në Tiranë, Mobileri Prestigj është një biznes qe sapo ka festuar përvjetorin e saj të 15-të. Ekipi ynë ka një përvojë të çmuar në mobiliet e zyrës dhe është i angazhuar për të ofruar shërbimin më të mirë të mundshëm për klientët tanë, qoftë në nivel lokal në Tirane, por edhe në qytete të tjera. Mobiliet tona ofrojnë zgjidhje të plotë për biznesin tuaj.

Nëse keni nevojë për një furnizues të besueshëm për mobilimin e zyrës tuaj, ju lutemi të na kontaktoni dhe ne do përshtasim një paketë vetëm për ju.

Misioni Ynë

  • Të jemi ofruesit kryesorë të zgjidhjeve dhe shërbimeve me cilësi të lartë për klientët tanë.
  • Tu shërbejmë me korrektësi dhe respekt klientëve tanë; Shërbimi është zemra e biznesit tonë.
  • Të krijojmë një kulturë që vlerëson dhe mbështet angazhimin e punonjësve, inkurajon zhvillimin personal dhe nxit bashkëpunimin në ekip.
  • Të jemi një burim i besuar dhe i vlefshëm në treg.
  • Të jemi të përkushtuar dhe përgjegjës ndaj klienteve tanë dhe duke ofruar produkte që plotësojnë standardin tonë të qëndrueshmërisë.

 

Vizioni Ynë

Qëllimi ynë është që të ofrojmë zgjidhje konkurruese dhe të përballueshme për mobilimin e zyrave tuaja së bashku me shërbimin profesional, produkte cilësore dhe të ndërtojmë marrëdhënie partneriteti të qëndrueshme me klientët.

Vizioni Ynë

Qëllimi ynë është që të ofrojmë zgjidhje konkurruese dhe të përballueshme për mobilimin e zyrave tuaja së bashku me shërbimin profesional, produkte cilësore dhe të ndërtojmë marrëdhënie partneriteti të qëndrueshme me klientët.

Vite Eksperiencë

Lloj Produktesh

Projekte

 Ne garantojmë një zë miqësor sa herë që të na kontaktoni! 

ADRESA

Bulevardi “Gjergj Fishta”, Kulla nr.5, (pranë ish ekspozita “Shqipëria Sot”), Tiranë, Shqipëri

Jemi hapur

E Hënë-E Shtunë, ora 9:00-20:00

telefon

+355 68 20 79 431

E-mail

mobileriprestigj@gmail.com