Tavolina Ekzekutive – DIAMANTE

Përputhje e përsosur midis funksionalitetit dhe dizajnit, për një mobilje ekzekutive me një personalitet të fortë, qe i mbijeton ndryshimit te koherave dhe stileve.

Categories: ,