Karrige Fikse

Ndenjësa dhe mbështetesja janë të veshura tërësisht në stof ose në lekurë. Struktura me tub çeliku të kromuar ose në ngjyrë të zezë e bën këtë koleksion tejet të dobishëm për ambjentet e punës ose për zonat e pritjes.

Category: