Karrige Ekzekutive – ALBORG LINE

Një model klasik i karrigeve të zyrave ekzekutive ku struktura e çelikut është e pasuruar nga detaje të sofistikuara të aluminit të hedhura me plumb. Një mbushje e lehtë me qepje horizontale nxjerr në pah stilin e kthjellët dhe modern të këtyre karrigeve.

Category: